Wednesday, 15 February 2012

Anniversary

happy anniversary!!
to my love..
azhari :)
hope this relationship end with marriage
amin .

Monday, 13 February 2012

New StocK!! All sweater :)

KOD: S1




KOD: S2




KOD: S3





KOD: S4




KOD;S5




KOD:S6






KOD: S7






KOD: S8






KOD: S9




KOD: S10





KOD: S11



Sunday, 12 February 2012

" Under 1 Roof ": * Tempahan boleh dibuat melalui blog ini, melalui...

" Under 1 Roof ":
* Tempahan boleh dibuat melalui blog ini, melalui...
: * Tempahan boleh dibuat melalui blog ini, melalui e-mail,(jessey_sherly@yahoo.com), or sms (017-8286443), :) trima kasihh.. Ko...

RINDU!

Rindu..
dgn En. Azhari sy..
:(
lma x jumpa :(
hukhuk

Apa yg kita xrancang, xsemestinya akan merosakkan masa depan :)

Assalamualaikum, slm senyuman manis!!

haa.. korg pernah x berada dlm dilema???
dlm menentukan masa depan yg sgt penting??

ok.. ni nk share la perjalanan idup slama 23 thun lebih hidup d bumi tuhan ni,
hehehe....

sy pernh bersekolah, dan menuntut d IPTA,
dlu kn, after 4m 6, sy xnak smbung blajar, sbb nk kejar cita2 jd polis,
waahhhhhh gtu :D
tp, rezeki msuk U plak ada, msa tu xda serius sgt isi borang UPU,

nk masuk U pn nangis2, sbb mmg dlm dilema tauu....
so, dah masuk U, aikk?? tiba2 smgt nk bljr kmbali berkobar2!!
haa....... rupanya, menuntut ilmu ni mmg sgt2 syok!


"menuntut ilmu sampai mati, imlu xpernah habis"

from Uni, sy blajar bnyk bnda bru, new frenzz, new life, new invmnt,
tup2, dah 3 thun n dah pn grade end of 2011!!

Alhamdulillah, tp, cita2 sy lom tcapai g,
i wnt to be a policeW. InsyaAllah...

"without knowledge, you cannot step even 1 step further"

"Blessed from our parents are the best wishes to us!"

Saturday, 11 February 2012


* Tempahan boleh dibuat melalui blog ini, melalui e-mail,(jessey_sherly@yahoo.com), or sms (017-8286443), :)
trima kasihh.. 



Kod : 03
Ladies wear







Kod: 04
Outerwear -full buttons-








Kod : 05
Ladies Wear-style-



Thursday, 9 February 2012

RM30 only!!! grab it now!!


KOD : 01
SWEATER




KOD : 02
LADIES BLOUSE





RM30 only (+ postage already) !! 
Grab it now!!
Sapa yg berminat, bole SMS d 017-8286443 !!
it's cheap right! :)
so........ apa tunggu lg???? !

Wednesday, 8 February 2012

Hobi Q .. mcm2 ada... yeaaayy!




erm...
wht can i say here is..
sya suka jahit manik2,
buat bnda kreatif,
see jubah sya d bwh...
manik2 dan labucinya d jahit sndri oleh saya..
heheheh!!! :)



sya juga mengambil tempahan utk jahitan manik
trutamanya bg org2 yg berhampiran dgn sya :)
selain drpd mnjahit, sya juga suka buat hantaran kawin,

I LOVE ARTS! so much!

Tuesday, 7 February 2012

Donut Recipe...

BAHAN-BAHANNYA:


  1. 1/2 kg tepung gandum
  2. Setengah peket yis kering (dalam bungkusan kecil)
  3. 4 sudu makan planta/margerin
  4. Gula, 5 sudu makan
  5. Garam, secukup rasa
  6. Air (ikut kelembutan doh)
  7. 1/2 sudu minyak masak (utk disapu d tangan)
  8. Gula Icing (utk salutan luar donut)
  9. Minyak masak utk menggoreng

CARA MEMBUAT DOH DONUT:

  1. Campurkan tepung, yis, planta, gula, garam bersama. Gaulkan gingga rata
  2. Kemudian, tuangkan air sedikit demi sedikit sehingga doh menjadi sebati dan lembut. Pastikan doh lembut dan melekit sedikit di tangan.
  3. Biarkan doh/ Tidurkan doh selama setengah jam.
  4. Setelah setengah jam berlalu, sapukan sedikit minyak masak d tapak tangan dan bulat-bulatkan doh sebesar telur ayam dan letakkan d atas talam. Lakukan sehingga doh besar habis mnjadi bebola-bebola. Biarkan lg bebola doh kecil td selama setengah jam.
  5. Selepas dibiarkan setengah jam, sapukan sedikit minyak masak pada tangan agar doh kecil tidak melekit. Lubangkan doh kecil2 td d tengah2 dan pusing2kan menggunakan dua jari telunjuk.
  6. Panaskan minyak di dalam kuali. Minyak jangan terlalu panas. Anda sudah boleh menggoreng donut anda! dalam masa 3 ke 5 minit, donut dah siap d goreng. Biarkan warna donut keemas-emasan, jgn hitam! ok :) hehehe....
  7. Sejukkan kan donut dalam 10 minit sebelum d taburkan dengan gula Icing.
Donut yg sedap, lembut dah siap!

SELAMAT MENCUBA!! SHARE LAH BLOG INI KEPADA RAKAN-RAKAN DAN KELUARGA JIKA IANYA BERGUNA!! 

Intro....


Assalamualaikum..
Saya membuat blog ini untuk berkongsi pelbagai maklumat, mahupun ilmu baru yang berfaedah kepada anda semua. Oleh sebab itu, saya menamakan blog ini "Under 1 Roof" . Pelbagai benda akan kita pelajari bersama kelak. Happy enjoyning Under 1 Roof!!